Met z’n vieren vormen we Profilers. Communicatiespecialisten, ieder met eigen vakgebied, ervaring en ideeën. Voor elke relatie stellen we een team van twee Profilers samen; een hoofdcontact en een scherpe side-kick. In die samenstelling houden we elkaar scherp, kunnen we sparren, mixen we onze competenties en zorgen we ervoor dat er altijd een Profiler met kennis van je project aanwezig is. Wie zijn jouw Profilers?

JUDITH BANNING

gestructureerde gezelligheid

Organiseren, schrijven, redigeren, adviseren en tussendoor houdt ze ook haar mede-Profilers wat in het gareel. Onze Judith zit vol energie. Aanstekelijke energie. Met deze topper aan het roer van je project, houd je de vaart én de gezelligheid er lekker in. Thuis in Terborg wacht haar tweede team: de zes sterspelers van haar samengestelde gezin. Vermoeiend? Nee joh, theater, musical, stappen en vakanties staan ook op haar programma! Een beetje energie van onze Judith meepikken? Bel haar gerust eens!

06 10 69 82 88 of judith@profilers.nl

SHARON DITZEL

maakt ‘t voor elkaar

Onmogelijke projecten? Bring it on! Met maar liefst 15 jaar Profilers-ervaring, zorgt ze ervoor dat ‘t voor elkaar komt. Afspraak is bij Sharon gewoon afspraak. Basta. Met kennis van je product, dienst, markt en mensen, vliegt ze je projecten strategisch, praktisch en vol slagkracht aan. Haar grootste campagne tot dusver, baby Gijs is in februari 2019 geboren.

06 51 54 01 67 of sharon@profilers.nl

PAUL EGGINK

is altijd vol vertrouwen

Vertrouwen in mensen, hoe ze ook zijn. Dat is de basis waaruit hij vertrekt. “We kunnen de wereld niet veranderen, maar we kunnen het leven samen in ieder geval wat aardiger maken.”Met zijn oneliners, optimisme en ontembare ambitie om vanuit stilstand op tafel te springen, brengt hij leven in de brouwerij. Paul staat altijd aan. Alles wat hij leest, ziet of hoort, of het nu een boek van Cialdini of een bezoek aan de supermarkt is, vertaalt zich in een lumineus idee voor een van zijn klanten. Jou verrassen met nieuwe manieren om je organisatie in de spotlights te zetten, dát is waar Paul voor gaat.

06 20 91 04 68 of paul@profilers.nl

ELS LEGTERS

is gek op rariteiten

Els vindt ze prachtig. Dat stukje raar geeft de wereld kleur. Met haar nieuwsgierigheid duikt ze graag in de eigenaardigheden van je bedrijf. Door ze te vinden, vergroten en verwoorden, creëert ze een wereld rond jouw merk. Voor waargebeurde merkverhalen en teksten mag je altijd contact met haar opnemen. Voor een gesprek over haar eigen rariteiten trouwens ook. Vindt ze leuk.

06 28 42 77 17 of els@profilers.nl