Communicatiebureau Profilers

Profilers is een creatief, full service communicatiebureau uit Doetinchem. In zes overzichtelijke stappen helpen we jou om je kracht te ontdekken, vertalen, organiseren én delen.

Maak kennis met de kracht van echt

Echte mensen. Met echte verhalen. Daar geloven we in. We werken daarom graag met organisaties die zichzelf durven zijn. Organisaties die hun authenticiteit niet verstoppen onder een glimmend laagje chroom. Samen met jou delen we dat wat echt is. Het opmerkelijke dat mensen interesseert. Intrigeert. En meeneemt. Want dát is de kracht van echt.

In een aantal stappen helpen we je de positionering te ontdekken, te vertalen, te organiseren en te delen. We verdiepen ons intensief in relaties. In hun mensen, hun geschiedenis, hun markt, hun dromen en hun eigenzinnigheid. We halen de echte kracht naar boven en vertalen die met een creatief concept die voor jaren doorgevoerd kan worden in alle communicatie-uitingen.

We presenteren je een communicatiestrategie op basis van wetenschappelijk onderbouwde modellen. Het bijbehorende communicatieadvies en de in te zetten communicatiemiddelen uit het communicatieplan zijn daarbij authentieke en eigenzinnig.

Wie zijn jouw Profilers?

Met z’n vijven vormen we Profilers. Communicatiespecialisten, ieder met eigen vakgebied, ervaring en ideeën. Voor elke relatie stellen we een team van twee Profilers samen; een hoofdcontact en een scherpe side-kick. In die samenstelling houden we elkaar scherp, kunnen we sparren, mixen we onze competenties en zorgen we ervoor dat er altijd een Profiler met kennis van je project aanwezig is. Daarnaast hebben we een groot netwerk van partners om ons heen die ons ondersteunen in de creatieve uitvoering.

Ons ProfilersPad voor het beste resultaat

Reinbouw | Positionering

TSC Silos | Imagocampagne

Life & Mobility - Newton | Introductiecampagne

Alcedo | Positionering en huisstijl

Durf jij ons ook uit te dagen om samen iets goeds neer te zetten?