Op pad met FAD/De Veldhoen

Afgelopen dinsdag hebben we twee brainstormsessies gehad met de enthousiaste medewerkers van FAD en Administratie & Belastingadvies de Veldhoen.

Financieel en organisatorisch werken deze bedrijven sinds 1 januari 2021 volledig samen. 1 april verhuizen ze samen naar een nieuw kantoor aan de Koopmanslaan, zodat er ook vanaf één locatie samengewerkt wordt. Het jaar 2021 wordt gebruikt om de organisaties verder in elkaar te vlechten. Zo worden interne processen gestroomlijnd en wordt de automatisering intern en communicatie extern zoveel mogelijk samengevoegd tot één platform voor de toekomst.

Profilers is gevraagd de organisatie communicatief goed in de markt te zetten. Qua naam, positionering en huisstijl. Daarvoor doorlopen we samen de zes stappen van ons ProfilersPad. De brainstormsessies die we dinsdag hadden met medewerkers zijn onderdeel van onze stap ‘Ontdek’ waarin we op zoek gaan naar wie FAD/DeVeldhoen nou écht is, wat relevant is voor de doelgroep en wat de organisatie onderscheidt van anderen. Het was een erg leuke, inspirerende en informatieve dag waaraan iedereen enthousiast zijn of haar bijdrage leverde.

Op naar een authentieke, relevante en onderscheidende positionering!