Opvallen door echtheid

Met z’n vijven vormen we Profilers. Communicatiespecialisten, ieder met eigen vakgebied, ervaring en ideeën. Voor elke relatie stellen we een team van twee Profilers samen; een hoofdcontact en een scherpe side-kick. In die samenstelling houden we elkaar scherp, kunnen we sparren, mixen we onze competenties en zorgen we ervoor dat er altijd een Profiler met kennis van je project aanwezig is. Daarnaast hebben we een groot netwerk van partners om ons heen die ons ondersteunen in de creatieve uitvoering. Door deze flexibele schil, hebben we altijd het beste team dat bij jouw organisatie past. Wie zijn jouw Profilers?

PAUL EGGINK - VOL VERTROUWEN

Vertrouwen in mensen, hoe ze ook zijn. Dat is de basis waaruit hij vertrekt. “We kunnen de wereld niet veranderen, maar we kunnen het leven samen in ieder geval wat aardiger maken.” Met zijn oneliners, optimisme en ontembare ambitie om vanuit stilstand op tafel te springen, brengt hij leven in de brouwerij. Jou verrassen met nieuwe manieren om je organisatie in de spotlights te zetten, dát is waar Paul voor gaat.

JUDITH BANNING - ORGANISATIETALENT

Organiseren, schrijven, redigeren, adviseren en tussendoor houdt ze ook haar mede-Profilers wat in het gareel. Onze Judith zit vol energie. Aanstekelijke energie. Met deze topper aan het roer van je project, houd je de vaart én de gezelligheid er lekker in.

Waar geloven we in?

Echte mensen. Met echte verhalen. Daar geloven we in. We werken daarom graag met organisaties die zichzelf durven zijn. Organisaties die hun authenticiteit niet verstoppen onder een glimmend laagje chroom. Samen met jou delen we dat wat echt is. Het opmerkelijke dat mensen interesseert. Intrigeert. En meeneemt. Want dát is de kracht van echt.

SHARON DITZEL - MAAKT 'T VOOR ELKAAR

Onmogelijke projecten? Bring it on! Met maar liefst 15 jaar Profilers-ervaring zorgt ze ervoor dat ‘t voor elkaar komt. Afspraak is bij Sharon gewoon afspraak. Basta. Met kennis van je product, dienst, markt en mensen vliegt ze je projecten strategisch, praktisch en vol slagkracht aan.

AMANDA VAN DER LINDEN - GEDREVEN

Deze positieve en leergierige Profiler komt net uit de schoolbanken gerold. Met haar diploma Communicatie & Beïnvloeding op zak komt ze hier haar eerste échte werkervaring opdoen. Haar motto hierbij is: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan!”

MAHIRA MILANOVIC - STABIEL & CONSISTENT

Mahira is een échte teamplayer. Doordat ze stabiel, betrokken en consistent is kan ze goed samenwerken. Mahira is een goede luisteraar en weet als geen ander wat echte service is. Naast aandacht voor haar omgeving besteedt ze ook graag aandacht aan een goede onderlinge sfeer.

De kracht van echt!