Even voorstellen 

Een ruime maand geleden kwam ik in contact met Judith via LinkedIn. Inmiddels maak ik alweer twee weken deel uit van het Profilers-team. Met veel plezier trouwens tot nu toe! Dankzij mijn behulpzame collega’s ben ik al aardig ingewerkt en begin ik mijn weg binnen Profilers te vinden.

Ik ben Amanda van der Linden, 23 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in het centrum van Doesburg. Ik ben gek op lekker eten en sta dan ook graag in de keuken. Gelukkig vind ik het in mijn vrije tijd ook leuk om sportief bezig te zijn. Verder lees ik graag boeken en wil ik (zodra het weer kan) nog veel van de wereld zien. Afgelopen februari heb ik mijn studie Communicatie & Beïnvloeding afgerond aan de Radboud Universiteit. Ik heb dus nog niet zoveel werkervaring, op stages en bijbaantjes na. Tot nu toe bevalt het plannen, organiseren en samenwerken met verschillende collega’s en klanten heel goed. De dagen vliegen voorbij en het blijkt dat ik nog lang niet ben uitgeleerd.

Ik kijk er naar uit om nog veel meer échte mensen en échte verhalen te leren kennen. Ik weet namelijk zeker dat mijn collega’s en ik nog veel meer organisaties kunnen helpen om hun unieke kracht te ontdekken, vertalen, organiseren en te delen. Hopelijk tot snel!

Wil je meer weten? Mail naar amanda@profilers.nl.