NATUURLIJK, LEVEN IN DE BROUWERIJ!

Donderdag 16 juli is nieuwbouwproject Het Hopveld in Zutphen in de verkoop gegaan. Dit wordt een bijzondere plek in Leesten-Oost met veertien mooie vrijstaande, duurzame en gasloze woningen. Reinbouw is de ontwikkelaar en bouwer van Het Hopveld. Wij mochten alle projectcommunicatie realiseren.

In februari begonnen we met de basis: een pay-off en huisstijl. Vervolgens mochten we de wijk in! Tijdens deze verkenningstocht kregen we alle inspiratie en informatie die nodig was om de brochuretekst te schrijven. Samen met Reinbouw hebben we een mooi resultaat neergezet met o.a. een verkoopbrochure, website, bouwdoek en Facebookcampagne.

Duurzaam wonen
De woningen op Het Hopveld gebruiken geen gas, gaan zuinig met energie om en zijn gebouwd van zoveel mogelijk duurzame, onderhoudsarme en circulaire materialen. En er zijn nog veel meer mogelijkheden om duurzame keuzes te blijven maken. Toekomstige bewoners krijgen daarom een duurzaamheidspaspoort bij aankoop van een woning op Het Hopveld. Een mooi document waarvoor wij de tekst & het ontwerp mochten verzorgen.

Nog meer weten? Check ‘Echt werk’!