Opvallen door echtheid

Met z’n vieren vormen we Profilers. Communicatiespecialisten, ieder met eigen vakgebied, ervaring en ideeën. Voor elke relatie stellen we een team van twee Profilers samen; een hoofdcontact en een scherpe side-kick. In die samenstelling houden we elkaar scherp, kunnen we sparren, mixen we onze competenties en zorgen we ervoor dat er altijd een Profiler met kennis van je project aanwezig is. Daarnaast hebben we een groot netwerk van partners om ons heen die ons ondersteunen in de creatieve uitvoering. Door deze flexibele schil, hebben we altijd het beste team dat bij jouw organisatie past. Wie zijn jouw Profilers?

Waar geloven we in?

Echte mensen. Met echte verhalen. Daar geloven we in. We werken daarom graag met organisaties die zichzelf durven zijn. Organisaties die hun authenticiteit niet verstoppen onder een glimmend laagje chroom. Samen met jou delen we dat wat echt is. Het opmerkelijke dat mensen interesseert. Intrigeert. En meeneemt. Want dát is de kracht van echt.

PAUL EGGINK - VOL VERTROUWEN

Vertrouwen in mensen, hoe ze ook zijn. Dat is de basis waaruit hij vertrekt. “We kunnen de wereld niet veranderen, maar we kunnen het leven samen in ieder geval wat aardiger maken.” Met zijn oneliners, optimisme en ontembare ambitie om vanuit stilstand op tafel te springen, brengt hij leven in de brouwerij. Jou verrassen met nieuwe manieren om je organisatie in de spotlights te zetten, dát is waar Paul voor gaat.

JUDITH BANNING - ORGANISATIETALENT

Organiseren, schrijven, redigeren, adviseren en tussendoor houdt ze ook haar mede-Profilers wat in het gareel. Onze Judith zit vol energie. Aanstekelijke energie. Met deze topper aan het roer van je project, houd je de vaart én de gezelligheid er lekker in.

SHARON DITZEL - MAAKT 'T VOOR ELKAAR

Onmogelijke projecten? Bring it on! Met maar liefst 15 jaar Profilers-ervaring zorgt ze ervoor dat ‘t voor elkaar komt. Afspraak is bij Sharon gewoon afspraak. Basta. Met kennis van je product, dienst, markt en mensen vliegt ze je projecten strategisch, praktisch en vol slagkracht aan.

DEBORAH PALSENBARG - ZOEKT HET AVONTUUR

Nieuwe culturen, meningen, gebruiken, situaties en mensen… Deborah wordt er gelukkig van. Of het nu een ver land is waar ze nooit eerder was, een klant die ze nog niet kent of een mooi nieuw project vol uitdaging; Deborah gaat op zoek naar dat wat mensen beweegt. Door open te staan voor anderen, haar eigen kennis toe te voegen en tegelijkertijd het overzicht te houden, haalt ze het beste uit zichzelf en anderen naar boven.

De kracht van echt!

Nu weet je wie wij zijn, maar het is toch veel leuker om elkaar in het echt te ontmoeten? Laten we eens kennismaken en samen kijken wat jouw organisatie uniek maakt. Bel ons, mail ons of laat gewoon een berichtje achter.