Meekijken en meewerken bij Profilers

Als stagiair kom ik, Esmée Booms, het komende halfjaar meekijken en meewerken bij Profilers. Ik zit op dit moment in het derde jaar van de studie Communicatie aan de HAN in Nijmegen.

Na twee jaar van theorie stampen en alles op communicatiegebied geproefd te hebben, is het nu tijd om een kijkje te nemen in het werkveld. Tijdens mijn stage is het belangrijk dat ik uitvogel waar ik nog beter in wil worden en waar nou echt mijn interesse ligt. Daarom heb ik, voordat ik mijn stage begon, doelen opgesteld. Een van mijn doelen was om te leren hoe je erachter komt wat een klant precies van je wil. Welke vragen stel je tijdens de eerste kennismaking met een klant? Hoe zorg je ervoor dat je alle informatie krijgt die je moet hebben?

Dit is een doel die ik, na pas 2 weken stage bij Profilers, al kan afvinken. Ik mocht meekijken met een brainstorm die Profilers had met Markenheem. Uit deze brainstorm heb ik veel tips en inspiratie gehaald. Al een echt leermoment dus.

Ik weet zeker dat dit komende halfjaar vol zal zitten met nog meer leermomenten. Hier kijk ik erg naar uit.