Zo’n 330 ouderen wonen in de woonzorgcentra van Markenheem. Daarnaast biedt Markenheem huishoudelijke zorg, verpleging, dagactiviteiten en tijdelijk verblijf aan ouderen in Doetinchem en Bronckhorst. Al sinds 2005 werken we met liefde voor deze bijzondere doelgroep. Van positionering tot de ontwikkeling tot leesbare communicatie, we vinden het geweldig!

Al zo’n 15 jaar dichtbij elkaar

WAARDE(N)VOL PASPOORT

Houvast voor iedereen

Het gedachtegoed van Markenheem hebben we heel wat jaren terug vertaald in 4 kernwaarden: enthousiast, dichtbij, betrokken en vakmanschap. Op het eerste oog ‘containerbegrippen’. Maar juist door de vertaling in beeldmerken, het onder de aandacht brengen en de manier waarop Markenheem hier binnen de organisatie verder inhoud aan heeft gegeven, maakt dat ze staan als een huis. Ze vormen de basis voor Markenheem om, ‘voor zorg dichtbij’ continu waar te maken.

DE ZONNEKAMP

Zaait, groeit, bloeit

In 2008 startte de nieuwbouw van De Bleijke, in 2012 van Schavenweide en inmiddels is het nieuwe woonzorgcentrum De Zonnekamp in Zelhem opgeleverd. Nieuwbouwprojecten waarvan wij alle communicatie mochten verzorgen; van communicatiestrategie met thematiek en vormconcept tot realisatie van bouwdoeken en nieuwsbrieven. Zo interviewden we onlangs een dame die op haar honderdste verhuisde van de oude Zonnekamp in Zelhem naar de tijdelijke woonzorglocatie in Doetinchem en nu met de prachtige leeftijd van 103 de reis terug naar Zelhem mag maken. Een prachtig verhaal dat een prominent plekje in de nieuwsbrief ‘Nieuw(s)bouw De Zonnekamp’ kreeg.