JET BIK maakt deel uit van de JET Gruppe. Een internationale onderneming die lichtstraten en lichtkoepels voor het platte dak ontwikkelt en produceert. In 2012 werden in Nederland BIK en Vaculux samengevoegd tot JET BIK. Sindsdien werken we met hen samen aan alle communicatie. Inmiddels is de JET Gruppe onderdeel van Velux Commercial.

Daglicht is magisch! Het maakt architectuur mooier, medewerkers productiever, bewoners gelukkiger, studenten geconcentreerder en patiënten gezonder! De wereld wordt beter van daglicht. Daar gelooft JET BIK in. Het is de drijfveer om steeds opnieuw te innoveren: Driven by Daylight!

Samen met JET BIK bepalen we jaarlijks de communicatiedoelstellingen en komen we tot een effectieve communicatiekalender die ervoor zorgt dat elke doelgroep de aandacht krijgt die ze verdient. Zo houden we zowel on- als offline koers.

TIME LAPSE VOOR KEMPERVENNEN

Een prestatie van formaat in beeld gebracht

Na 18 jaar is de koepel van zwembad Aqua Mundo in Center Parcs Kempervennen vervangen. Met 900 nieuwe 3-wandige, heldere koepels is in slechts 4 weken een koepeloppervlak van 3.480 m2 gerealiseerd voor nog meer daglicht. Een prestatie van formaat die extra aandacht verdient. We maakten van het geheel een aansprekende time lapse opname.

GROOTS IN BEELD

Papier  als drager

Papier is weer in. JET BIK laat architecten en aannemers  graag zien wat daglicht en frisse lucht voor hun klanten kunnen betekenen. Dit doen regelmatig door gerealiseerde projecten in beeld te brengen. Per project via direct mail aan een geselecteerde doelgroep. Of gebundeld in een boek als ondersteunende tool voor de sales-organisatie.

VAKBLADEN

Bouwen aan naamsbekendheid

Samen met JET BIK bepalen we jaarlijks de communicatiedoelstellingen. Samen komen we tot een effectieve communicatiekalender waardoor iedere doelgroep via een gevarieerd mediapalet de aandacht krijgt die ze verdient. Door de gestructureerde aanpak en continu contact blijven we op koers. Zowel online als offline.