JET BIK maakt deel uit van de JET Gruppe. Een internationale onderneming die lichtstraten en lichtkoepels voor het platte dak ontwikkelt en produceert. In 2012 werden in Nederland BIK en Vaculux samengevoegd tot JET BIK. Vanaf dat moment zijn we actief voor JET BIK. Inmiddels is de JET Gruppe onderdeel van Velux Commercial.

Onder die noemer laten we architecten, aannemers en zzp-ers zien wat daglicht en frisse lucht kan betekenen. We laten zien welke oplossingen en met welke ondersteuning JET BIK een bijdrage kan leveren.

Samen met JET BIK bepalen we jaarlijks de communicatiedoelstellingen en komen we tot een effectieve communicatiekalender waardoor iedere doelgroep de aandacht krijgt die het verdient. Zo houden we zowel on- als offline op koers.

TIME LAPSE VOOR KEMPERVENNEN

Een prestatie van formaat in beeld gebracht

Na 18 jaar is de koepel van zwembad Aqua Mundo in Center Parcs Kempervennen vervangen. Met 900 nieuwe 3-wandige, heldere koepels is in slechts 4 weken een koepeloppervlak van 3.480 m2 gerealiseerd voor nog meer daglicht. Een prestatie van formaat die extra aandacht verdient. We maakten van het geheel een aansprekende time lapse opname.

GROOTS IN BEELD

Papier  als drager

Papier is weer in. Architecten en aannemers laten we graag zien wat daglicht en frisse lucht voor hun klanten kan beteken. We laten zien met welke oplossingen en met welke ondersteuning JET BIK kan bijdragen. Dit doen we met regelmaat door gerealiseerde projecten in beeld te brengen. Per project via direct mail aan een geselecteerde doelgroep. Of gebundeld in een boek als ondersteunende tool voor de sales organisatie.

VAKBLADEN

Bouwen aan naamsbekendheid

Samen met JET BIK bepalen we jaarlijks de communicatiedoelstellingen. Samen komen we tot een effectieve communicatiekalender waardoor iedere doelgroep via een gevarieerd mediapalet de aandacht krijgt die het verdient. Door de gestructureerde aanpak en continue contact blijven we op koers. Zowel online als offline.