Heel Montferland beweegt

Sport en bewegen zorgt voor een gezonde, inclusieve en veerkrachtige samenleving met leefbare kernen. De gemeente Montferland is – letterlijk en figuurlijk – volop in beweging. Met ‘Heel Montferland beweegt’ realiseert de gemeente haar eigen lokale beweeg- en sportakkoord. In de afgelopen maanden is er door verenigingen, organisaties, sporters en inwoners heel hard gewerkt aan de totstandkoming van dit lokale akkoord.

We zijn trots dat we dit bijna 80 pagina-tellende document in samenwerking met Achterhoek in Beweging recent mochten realiseren voor de Gemeente Montferland. Het resultaat kun je hier bekijken.

Het startschot van het beweeg- en sportakkoord was een online uitzending op woensdag 14 april. In de uitzending was te zien wat Montferland nu al te bieden heeft op het gebied van sport en bewegen. Er schoven interessante tafelgasten aan en presentator Sjoerd Weikamp ging in gesprek over wat sport en bewegen voor hen betekent. Ook delen de tafelgasten hun ambities om heel Montferland in beweging te krijgen. Je kunt hier de uitzending terugkijken!

Bedankt voor deze mooie opdrachten en het vertrouwen in Profilers. Op naar nog meer mooie samenwerkingen in de toekomst!