GévierDales

GévierDales is groothandel in sanitair en watertechniek.

Meer informatie over GévierDales vind je op  www.gevierdales.nl.

GevierDales_positionering

Samen maken we er werk van!

Eind 2012 zijn Gévier (Zeeland) en Dales (Gelderland & Friesland) gefuseerd tot GévierDales; groothandel in sanitair & watertechniek. Eind 2013 is Profilers gevraagd een voorstel te doen om de organisatie GévierDales ook marketingtechnisch een herkenbaar ‘gezicht’ te geven.

Wij hebben een gestructureerde en planmatige aanpak voorgesteld in de vorm van een marktbewerkingsplan. Daarbij zijn ook de communicatiestrategie en het creatief concept onder de loep genomen en is extra lading gegeven aan de al bestaande pay-off ‘Samen maken we er werk van!’.

Resultaat is een constructieve samenwerking, waarbij samen sterke communicatie gecreëerd wordt om GévierDales op eenduidige wijze op de kaart te zetten.

GevierDales_Transparant

Transparant

Eind 2014 hebben we het magazine Transparant geïntroduceerd. Een effectief middel om de relatie met de klant te onderhouden en de activiteiten van GévierDales onder de aandacht te brengen. Elke Transparant bevat o.a. de laatste nieuws & weetjes, een grootschalig project en een funpagina.

GevierDales_spettervdweek

Spetter van de week

Om regelmatig bij relaties onder de aandacht te komen en aanbiedingen werken, hebben we in 2015 de Spetter van de week ingevoerd. Elke dinsdag om 10 uur ontvangt de doelgroep een e-mailing met één actie die een week geldig is. Men kan vanuit deze mailing direct doorklikken naar de online bestelmodule van GévierDales.