Even voorstellen | Onze nieuwe Profiler Linde

Zo, mijn eerste week bij Profilers zit er alweer op. De week vloog voorbij! Natuurlijk is het door alle corona-maatregelen iets lastiger om te starten, maar ik voelde mij vanaf de eerste dag heel welkom. Daar zorgen mijn gezellige en hartelijke Profilers-collega’s ook super goed voor. Dank jullie wel!

Echt Linde

Ik ben Linde Peters-Oortveld (34), getrouwd met Tom en moeder van Lisa (4) en Tygo (1). We wonen op een gezellige, oude woonboerderij in het buitengebied van Didam. Ik ben een buitenmens en gek op dieren, paarden in het bijzonder. Met mijn paard Doortje geniet ik ieder weekend van het Montferlandse bos. Ik houd van gezelligheid en het verenigingsleven. Zo ben ik lid van een paardensportvereniging, carnavalsvereniging en schutterij.

Echt werk

Wat bijna niemand van mij weet, is dat ik als klein meisje graag postbode te paard wilde worden. Toen ik eenmaal kon schrijven, maakte ik ook al mijn eigen tijdschriften. Vol verhalen, tekeningen en gedichten. Dat magazine probeerde ik voor vijf cent aan mijn zus te verkopen. Niemand was dan ook verbaasd dat ik mijn gedroomde postbode-carrière aan de kant schoof en voor de opleiding journalistiek koos.

Via mijn vorige werkgevers, Reed Business Information en de Eisma Media Groep, heb ik mij vervolgens allround kunnen ontwikkelen. Door mijn jarenlange ervaring als (online) redacteur, eindredacteur en bladcoördinator weet ik waar goede en creatieve content aan moet voldoen­­­­. Als bladcoördinator heb ik bovendien veel ervaring met het aansturen en organiseren van interne en externe mediaprojecten.

Echte mensen

Ik ben heel erg blij met deze nieuwe uitdaging bij Profilers. Het klantcontact, de creativiteit en afwisseling spreken mij erg aan. Ik geloof in het motto van Profilers: echte mensen, met echte verhalen. Ik kijk er erg naar uit om snel kennis te maken met bestaande en nieuwe klanten, en samen ‘de kracht van echt’ te ontdekken, vertalen, organiseren en te delen. Hopelijk tot snel!

Wil je meer weten? Mail naar linde@profilers.nl