Een handig huisstijlhandboek

Als je waarde hecht aan je positionering dan wil je dat je uitstraling altijd gehandhaafd blijft op de wijze zoals je dat hebt vastgelegd. Maar je kent het wel: je bent druk en je collega, internetbureau of uitgever vraagt om je logo, het juiste lettertype, een foto of een template van de folder. Hoeveel witruimte is er nodig? Past deze foto nu wel of niet bij je identiteit en huisstijl?

Een huisstijlhandboek is daarom onmisbaar voor iedere organisatie die zichzelf serieus neemt!

Vastleggen is één ding, handhaven vaak des te moeilijker. Vooral als je organisatie wat groter wordt en steeds meer mensen bij de communicatie betrokken zijn. Als je tijd wil besparen, moet je ervoor zorgen dat collega’s zelfredzaam zijn. Een online huisstijlhandboek is dan heel effectief. Dit zorgt ervoor dat de items die we in de inleiding noemden, altijd beschikbaar zijn voor iedereen die dat nodig heeft.

We stellen daarvoor graag slimme oplossingen aan onze relaties beschikbaar. In de vorm van een bladerbare pdf, voorzien van downloadlinks voor de verschillende items. Zie hieronder bijvoorbeeld het huisstijlhandboek dat we voor Life&Mobility hebben gerealiseerd.

Wil je weten hoe het werkt, kijk dan even naar dit voorbeeld van Uber. Eenvoudig, maar bijzonder effectief.

Wil jij ook dat jouw uitstraling op de juiste wijze gehandhaafd blijft? Stel dan samen met ons jouw huisstijlhandboek samen. Bel of mail, dan gaan we samen aan de slag!

Huisstijlhandboek Life&Mobility