Bureau-assistent: De kick-start na je hbo communicatie

Vacature: Bureau-assistent bij Profilers

  Deze vacature is helaas al vervuld.

  Je bent er klaar voor. HBO Communicatie in de pocket. Mooie tijd gehad. Veel geleerd. In je laatste jaar gretig geproefd aan de praktijk. En nu: hoe verder? Je hebt voor het communicatievak gekozen omdat je een regelaar bent. Passie hebt. Dat vuur wil je aanwakkeren. Wat je doet moet goed voelen. Elke dag moet een kick zijn. En je wilt je zo snel mogelijk op je plek voelen in de praktijk van de communicatie. Wishful thinking? Nee hoor. Solliciteer gewoon naar onze vacature voor Bureau-assistent!

  Hoe werkt dat bij ons?

  Dat ‘goed voelen’ waarover we het net hadden: dat zit in ons gebakken. We willen ons goed voelen als Profilers. En: onze klanten moeten een goed gevoel bij ons hebben. Blij worden van onze oplossingen en onze support. Dat kan alleen als er vertrouwen is. Als klanten van ons – en wij van elkaar – weten dat we ons werk goed doen. Goed in de zin van: beter kan niet. Daar als team mee bezig zijn is elke dag weer een fantastische uitdaging. Dat voelt… precies, je voelt ‘m al.

  Hoe werkt dat bij jou?

  Als bureau-assistent gooien we je voor de leeuwen, maar je wordt niet opgevreten. Je krijgt de kans om te laten zien wat je kunt. In een ondersteunende rol binnen ons team. Maar wel zelfstandig. Je organiseert lenig als een elastieken duizendpoot. Blijft koel als de deadlines aan de poort rammelen. Springt bij op projecten en klussen als we dat vragen. Of waar je zelf al had gezien dat je kunt helpen. En intussen doe je nieuwe ervaringen op. Heel veel. Breed. Diep. Leerzaam. Boeiend. Kicken dus. En wie weet groei je in korte tijd door naar de functie van Junior Communicatiespecialist.

  En nu?

  – Wil je meer informatie over deze functie vol groeimogelijkheden? Neem dan contact op met Sharon Ditzel via telefoonnummer 0314 368 200.
  – Direct solliciteren? Stuur je CV en motivatie vóór 14 mei a.s. naar s.ditzel@profilers.nl.