Rensa

Rensa is een technische groothandel op het gebied van verwarming en ventilatie.

Meer informatie over Rensa vind je op www.rensa.nl.

Mafketelweken

Mafketelweken

Van september t/m december profiteren installateurs bij Rensa van stapelgekke kortingen en onwijze pakketprijzen.

Profilers bedacht de thematiek Mafketelweken en het creatief concept. Dit is o.a. uitgewerkt als DM-actie voor de installateur. De Mafketels zijn in 2013 geïntroduceerd en wegens groot succes in 2014 & 2015 herhaald.

Rensa_actiekrant_575x554

Actiekrant

Vijf keer per jaar brengt Rensa een actiekrant uit vol aanbiedingen voor de installateur.

Profilers realiseert deze actiekrant sinds 2006. Het ontwerp en de invulling is de afgelopen jaren meegegaan met de tijd en wensen van de doelgroep. Een aantal acties in de actiekrant lichten we uit via narrowcasting en posters bij de Rensa afhaalbalies.

Beurs_1_Rensa

Installatie Vakbeurs Hardenberg

Elk jaar is Rensa aanwezig op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg.

Profilers ontwikkelt al een aantal jaren samen met Rensa het beursconcept /-ontwerp. Dit jaar deelde Rensa haar stand met GévierDales. Zij werken op het gebied van logistiek en distributie al enige tijd samen. Maar blijven echter specialist in hun eigen vakgebied: Rensa in verwarming en ventilatie en GévierDales in sanitair en watertechniek. En in 2015 tijdens de beurs als 2 specialisten onder 1 dak.

Rensa_efteling

Mailing Efteling-familiedag

Elk jaar organiseert Rensa in samenwerking met Nefit de Nefit-Rensa familiedag in de Efteling. Installateurs sparen bij aankoop van een ketel punten voor toegangskaarten.

Wij geven de mailing die de actie aankondigt elk jaar een nieuwe thematiek en een eigen gezicht. In 2015 is de familiedag voor het eerst in de Winter Efteling. Hier hebben we het icoon Hollebolle Gijs en ‘goed gemutst naar de Winter Efteling’ aan gekoppeld. Alle aanwezigen ontvangen tijdens de familiedag een unieke Nefit-Rensa muts.