Life & Mobility

Life & Mobility is een Nederlandse zelfscheppende, innoverende producent van rolstoelen en scootmobielen. Al haar activiteiten zijn erop gericht om mensen met een functiebeperking binnen hun mogelijkheden te laten participeren in het maatschappelijk leven.

Meer informatie over Life & Mobility vind je op  www.life-mobility.com.

LM_beeld1

Inspired by Life

We mogen al heel wat jaren samenwerken met Life & Mobility. Zo hebben we in 2006 de corporate identity ‘Inspired by Life’ ontwikkeld met daarbij behorende waarden. Dit is de basis voor alles wat Life & Mobility doet. Ook in het ‘nieuwe pand’, waar Life & Mobility sinds 2009 gehuisvest is, is dit in allerlei vormen terug te vinden.

Mobiliteit met power

Life & Mobility werkt constant aan oplossingen die bijdragen aan de optimale mobiliteit en maximale zelfredzaamheid van mensen met een mobiliteitsbeperking. Onlangs zijn elektrische rolstoelen aan het assortiment toegevoegd: een volledig assortiment met power dus.

Samen met Life & Mobility hebben we de thematiek ‘Mobiliteit met Power’ ontwikkeld en onlangs zijn diverse nieuwe producten geïntroduceerd.

Lees er hier meer over.

LM_Beeld2

Altijd de perfecte Match

De Match is een onderstel voor zitortheses dat zijn gelijke niet kent. De exacte instelmogelijkheden van o.a. het zwaartepunt zorgen voor een optimale ondersteuning van en drukverdeling op het lichaam.

Valentijnsdag was dé ideale datum voor de introductie van de Match. Die dag draait het immers om liefde & de ‘match’. Een aansprekende mailing in de vorm van een uitnodigende ansichtkaart en een landingspagina zorgden voor de nodige ‘afspraakjes’ en het klikte al snel tussen Life & Mobility en de zorgsector.

Profilers_desk

Profilers Desk

Vanwege de constante samenwerking met Life & Mobility (we realiseren samen bijna alle communicatiemiddelen & -activiteiten) werkt Joanne Nieuwenhuis elke maandagmiddag een aantal uren op locatie bij Life & Mobility. Als directe communicatiecollega kunnen we supersnel schakelen en staan we nog dichter bij de organisatie. En dat geeft een goed gevoel!