FAD – administratie- en belastingadvies met gezond verstand

Een nieuwe responsive website. Dat was de opdracht van FAD Administratie- en belastingadvies in Doetinchem en Dinxperlo. Aan ons de taak hier een inhoudelijk concept voor te bedenken dat past bij het mooie bedrijf.

Imac_FAD_575x554

Pay-off
Na onze inventarisatiegesprekken met de twee Achterhoekse directeurs was het al snel duidelijk: FAD typeert zich door een nuchtere, no-nonsense aanpak met verstand van zaken, waarbij het team haar zakelijke en particuliere relaties nog echt persoonlijk kent. Die nuchtere aanpakkersvisie vertaalden we in de pay-off “Administratie- en belastingadviseurs met gezond verstand.” Geen hoogdravende poespas, maar gewoon goed werk op basis van kennis; een belofte die past.

 

Content website
De heldere content van de nieuwe website borduurt voort op de no-nonsense visie van het bedrijf. Met sprekende, kleurrijke foto’s worden de zakelijke FAD-relaties op de site in de spotlight gezet. In een korte quote vertellen ze enthousiast wat FAD voor hun bedrijf betekend heeft. Naast de klant is de verantwoordelijke FAD-medewerker te zien die steevast nuchter reageert met; “t is gewoon ons vak”. Geen poeha, maar goed werk op basis van gezond verstand.

 

E-mailingsysteem
Met een e-mailingsysteem houdt het bedrijf haar relaties op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo profiteren de relaties van FAD van hun partnership met het bedrijf.

 

We zijn trots op het resultaat en wensen FAD veel succes met de nieuwe site die u kunt vinden op www.fad.info!