De PeuterParty Doetinchem: samen vieren we 'n feestje!

De Peuterparty: wat een feestje!

  Afgelopen zondag 12 november vond de PeuterParty in Doetinchem plaats: een dag voor het hele gezin om kennis te maken met alles wat de voorschoolse opvang te bieden heeft. Alle peuters genoten van het dansen en het zingen, het spelen, de dieren die buiten geaaid konden worden, het schminken, en nog veel meer. Het hoogtepunt van de dag was toch wel de hilarische voorstelling van Hakim (van Sesamstraat): ‘De Grote Poep Show’. Aan het eind van de dag kregen alle peuters ook nog een rugzak en puzzel als cadeau mee naar huis. Wat een feestje!

  Waarom een PeuterParty?

  De PeuterParty is door de Gemeente Doetinchem in het leven geroepen om voorschoolse opvang te stimuleren. Dit is een belangrijk speerpunt dat ook vanuit het Rijk gesubsidieerd wordt. Door ouders met kinderen geboren tussen 1 januari 2014 en 1 oktober 2015 persoonlijk uit te nodigen voor de PeuterParty, hoopt de Gemeente Doetinchem de kinderen (en hun ouders) warm te maken voor de kinder- en peuteropvang. 

  De organisatie

  In een prettige samenwerking met de Gemeente Doetinchem, de Doetinchemse peuter- en kinderopvangorganisaties en de Gruitpoort, organiseerde Profilers deze geweldige dag. Nadat we de sfeer en huisstijl hadden neergezet groeide het enthousiasme voor het evenement! Al snel volgden diverse uitingen om het evenement op de kaart te zetten. Uitnodigingen, entreekaartjes, knuffelmonsters, puzzels, T-shirts, banners, peuter rugzakjes en een levensgrote knuffelmonstermascotte: wij brachten het allemaal tot leven! 

  Hopelijk tot volgend jaar!

  Het werd een onvergetelijke dag, blijkt wel uit de lovende reacties van ouders en alle blije gezichtjes van de peuters op de dag zelf. Zelf hebben wij ook erg genoten! Zowel van het voortraject, als van de dag zelf. Dankzij een fijne samenwerking en de enthousiaste inzet van alle partijen verliep alles naar wens. Kijk op Facebook voor een foto-impressie van deze dag. Hopelijk tot de volgende editie!

  Heeft u ook hulp nodig bij de organisatie van uw evenement? Bel (0314 368 200) of mail (info@profilers.nl) ons voor een vrijblijvende kennismaking.

  Fotoimpressie van de Peuterparty