Life & Mobility: Mobiliteit met Power!

Life & Mobility: Mobiliteit met Power!

  Life & Mobility is vooral bekend als fabrikant van manuele rolstoelen. Aan de vraagzijde is meer en meer de behoefte ontstaan aan one-stop-shopping. Aan producenten die een volledig assortiment mobiliteitsoplossingen kunnen leveren. Dus niet alleen manueel maar ook elektrisch aangedreven producten. Maar hoe lanceer je het nieuwe assortiment en benadruk je tevens de kracht van de positionering van Life & Mobility? Hieronder leggen wij graag uit hoe wij dit samen met Life & Mobility hebben aangepakt.

  Power is the key

  In de campagne Mobiliteit met Power benadrukken we de kracht van de driehoek van Life & Mobility:

  –       De kwaliteit van de nieuwe elektrische producten

  –       De kwaliteit van het volledige assortiment

  –       Het vakmanschap en de betrokkenheid van de medewerkers van Life & Mobility

  In een persoonlijke mailing leggen we aan alle relaties van Life & Mobility uit waar Mobiliteit met Power voor staat en hoe we samenwerken aan de oplossing die het beste bijdraagt aan een maximale zelfredzaamheid van mensen met een mobiliteitsbeperking.

  De Power van een complete oplossing

  Om voldoende communicatiedruk te creëren zijn afgelopen maanden de elektrische rolstoelen één voor één geïntroduceerd.  De elektrische rolstoelen Evo Lectus, Leon en Morgan, de scootmobiel Vivo en de hulpaandrijving @Ease zijn aan de doelgroep voorgesteld door middel van een mailing. Deze mailing is verstuurd namens de productadviseur. Voor relaties een herkenbare afzender dus. Als vervolg op deze mailings hebben de productadviseurs van Life & Mobility contact opgenomen met de ontvangers en is een digitale nieuwsbrief verstuurd.

  LM_Power_1

  Met Mobiliteit met Power onderstreept Life & Mobility opnieuw haar positionering en laten ze zien dat ze voor iedere klant een passende positionerings- en mobiliteitsoplossing in huis hebben. En natuurlijk zijn wij trots dat wij daar onze bijdrage aan mogen leveren!