15 jaar Profilers!

Al 15 jaar een goed gevoel!

  Augustus 2004; daar ging ik met mijn Opel Corsa’tje uit 1985 richting Doetinchem. Strak in (een te degelijk) pak, klamme handjes en het hart in de keel… onderweg naar mijn allereerste sollicitatiegesprek voor de functie ‘bureau-assistent’. Bij een bureau dat ik kende via mijn stage bij voetbalclub De Graafschap. Ze stuurden altijd van die leuke verrassende direct mailings met snoepjes. En één van de directeuren had ik al eens de hand geschud bij de club… leek me wel een aardige vent. Zat ik daar met m’n 22 jaar… nog zo ‘bleu’ als maar kan, maar supersupertrots toen ik een paar weken later hoorde dat ik de nieuwe collega van Paul, Martin, Philip, Ydwine en Karin zou worden!

  Even terugblikken

  Kerstboomsteken met Profilers CommunicatieEn nu; 1 september 2016, bijna 12 jaar later, ben ik nog altijd een Profiler!
  Op de dag dat we 15 jaar bestaan! Een mijlpaal! Iets om trots op te zijn! Iets om te vieren! Een dag

  om vooruit te kijken. Maar ook een dag om terug te blikken op alles wat we samen hebben meegemaakt.Wie herinnert zich bijvoorbeeld niet het Profilers Kerstboomsteken. Op een Kerstboomveld ergens  tussen  Doetinchem en Gaanderen werd namelijk elk jaar Paul Eggink op zijn vijftigste verjaardag voor de grap meegenomen door politieeen megagezellig event uit de grond gestampt. Na een warm welkom van een heuse kerstman, hapjes en vooral veel drankjes, ging iedereen met de schop het veld in om z’n eigen boom te steken. Of wat te denken van de  vele grappen en acties. Zo moest Paul op z’n 50e verjaardag mee naar het politiebureau en heeft ‘ie een half uur lang beteuterd achterin een politieauto gezeten. Een geslaagde  actie.  En haalden oud collega’s Erik Wiegers en Pieter van der Krol de landelijke media met hun voetbalplaatjesactie.

  De afgelopen week hebben we Paul ‘anoniem’ via een dagelijkse ansichtkaart met foto’s aan veel van die mooie momenten herinnerd. En was iedereen het er volledig mee eens dat Paul er nu stukken beter uitziet dan toen hij in 2001 begon 😉

  Op naar de volgende 15

  Morgen gaan we ons jubileum écht vieren. Waar het andere jaren ook voor mij tot op de dag zelf altijd spannend was wat we gingen doen, organiseer ik het dit jaar zelf. Want na 12 jaar ben ik er trots op de boel dagelijks samen met Paul te runnen. Bovenal heb ik een goed gevoel bij alles wat Profilers de afgelopen 15 jaar bereikt heeft. Na heel veel ups, maar natuurlijk ook wat downs. Dankzij ons hele team en een groot partnernetwerk om ons heen waar we altijd op kunnen bouwen.

  Morgen beginnen we om 7.45 uur, jawel; in de sportschool. ‘Gewoon’ zoals we elke vrijdag doen. Maar wel met een special guest. Hoe de rest van de dag eruitziet… dat blijft voor iedereen nog even een verrassing (Joanne en Els vroegen ons ’t hemd van het lijf, maar we hebben het geheim weten te houden). Wat we zeker een aantal keer zullen doen is proosten op de volgende 15 jaar Profilers!

  Sharon Ditzel