Een goed gevoel: twee nieuwe communicatiespecialisten

    Met twee nieuwe communicatiespecialisten zijn we weer op volle sterkte om onze grote ambities waar te maken. Met het aantrekken van Esther Kuiperij en Els Legters creëren we de ruimte om nog dichter bij onze bestaande relaties te staan en kunnen we ons volop in nieuwe projecten vastbijten.

    Esther Kuiperij
    Esther is voor vele Profilers-relaties al een bekend gezicht. Bijna veertien jaar geleden zette zij haar eerste stappen in communicatieland bij het Doetinchemse bureau om drie jaar later haar vleugels elders uit te slaan. Met een gewichtig portfolio vol corporate identities, campagnes, websites, teksten en een flinke dosis ervaring, keert zij nu vol enthousiasme terug op haar oude nest.

    Els Legters
    Els werkte tien jaar als communicatieprofessional in de bouw- en uitvaartbranche waar ze een ruime ervaring in de ontwikkeling van concepten en campagnes, het schrijven van teksten, de organisatie van evenementen en de coördinatie van projecten opdeed. Haar grote passie voor beide branches en brede ervaring in het communicatievak zal ze nu inzetten voor de relaties van Profilers.