Mijn ervaring bij Profilers

    15 december 2016; vanuit school nam ik de trein richting Doetinchem. Onderweg naar het sollicitatiegesprek bij Profilers voor de functie Communicatiestagiair. Ik was op zoek naar een stageplek in de omgeving van Doetinchem, toen ik via Google bij ‘Profilers’ terecht kwam. Ik was onder de indruk van hun mooie portfolio, onderscheidende ‘fase-aanpak’ en een team dat er op het oog gezellig uitziet. Tijdens het gesprek werd gehamerd op het wekelijkse sporten in teamverband, de gezamenlijke lunch en het ‘goede gevoel’ wat vanuit beide kanten niet mocht ontbreken. Het was een goed gesprek waarover ikzelf zeker het goede gevoel had. Erg blij was ik dan ook toen ik een dag later te horen kreeg dat ik de nieuwe stagiair van Profilers zou worden!

    Op dit moment zijn we een halfjaar verder en doet zich een mooi moment voor om alvast terug te blikken op de leerzame tijd die ik bij Profilers heb mogen meemaken. Drie opdrachten stonden centraal tijdens mijn stageperiode, waarvan er één bestond uit het onderzoeken van Profilers’ social media strategie. Een mooie gelegenheid om de digitale omgeving van het bedrijf, maar ook zeker die van de collega-bureaus te leren kennen. Verder ben ik regelmatig op pad geweest met Joanne en Paul. Ik heb hier geassisteerd bij het coördineren van sfeer- en productfotografie. Erg leuk en bovenal leerzaam om te zien hoe de werkzaamheden van een communicatiespecialist er buiten het bureau uitzien!

    Over een kleine maand zal ik alweer afscheid moeten gaan nemen van mijn collega’s bij Profilers. Na de zomervakantie begin ik aan een nieuwe uitdaging in de vorm van de minor ‘PR & Mediarelaties’, alvorens het afstuderen zal beginnen. Ik kan alvast terugblikken op een zeer leuke, gezellige, en bovenal leerzame tijd bij Profilers. Joanne, Els, Sharon, collega-stagiair Hamza en Paul, dank voor jullie hulp, expertise en gezelligheid en wellicht tot ziens!

    Marc ten Haaken

    Student Communicatie & Multimedia Design aan de HAN