Een superleuk bedrijf. Met lekker nuchtere mensen. Mensen die weten waar het in het adviesvak om draait: om feiten. Om gegevens zonder poespas. Dat is wie Alcedo is. Al jaren. Bescheiden als het bedrijf is, was dat alleen niet zichtbaar voor de markt. In 2018 vroeg Alcedo ons om hen te helpen zichzelf te laten zien. Het begin van een mooie samenwerking!

POSITIONERING

In 2018 trapten we samen af met een stevige herpositionering van het merk Alcedo. Inmiddels zit die nieuwe positionering het bedrijf als gegoten; alsof het altijd al zo geweest is. En zo hoort het. Met de doordachte positionering en look als stevige basis, ontwikkelen we nu mooie middelen die laten zien waar Alcedo voor staat: goed advies zonder poespas. Geen gedoe. Graag gedaan. Samen maakten we onder andere stationery, een website, vacatureteksten, signing, kaarten, folders, presentaties en rapporten; stuk voor stuk middelen die laten zien waar Alcedo voor staat.

We vinden het prachtig om door klanten als Alcedo naar nieuwe werelden geleid te worden. Gevoed door onze nieuwsgierigheid en gesprekken met Alcedo, blijven we de technische advieswereld volgen. Zo doen we niet alleen wat ons gevraagd wordt, maar trekken we ook proactief aan de bel als de markt Alcedo mooie kansen biedt.